Verpakkingen op maat? Dat is onze specialiteit.
Maar u krijgt meer dan enkel een verpakking.
Waarom zou u voor Lesage kiezen als u goederen wil transporteren?

  1. Kostenbesparend. We verpakken op maat van de goederen, zodat ze zo compact mogelijk zijn. Daardoor kunnen de transportkosten dalen.
  1. Puntjes op de i. Toegegeven, we zijn perfectionisten. Alles moet goed zitten en klanten krijgen hulp tot in het detail van hun vraag. Als u een opmerking heeft, werken we daar aan. Tot de afwerking helemaal goed zit.
  1. Hyperflexibel. Bel ons op elk uur van de dag. Of nacht. Of in het weekend. Soms moet het voor u snel gaan en dat begrijpen we. Anders valt de hele planning in duigen en kan u organisatorisch en financieel in de problemen komen. Een deadline is een uitdaging.
  1. Alles volgens het boekje. Normen zijn er om gerespecteerd te worden. Gevaarlijke inhoud krijgt de gepaste verpakking via de gebruikelijke IATA/ICAO-, IMDG- of ADR-normen. We hebben de nodige certificaten en scholen ons telkens bij.
  1. Ecologisch. Alle kisten zijn ISPM 15-conform: het hout kreeg een speciale Heat Treatment. Zo kunnen schadelijke organismen niet meereizen en brengen ze geen negatief effect op wereldwijde ecosystemen.
  1. Veilig. Het bedrijfsterrein is volledig uitgerust met het laatste nieuwe alarm- en camerasysteem. Goederen blijven veilig en bewaakt achter in onze loods.

Ontdek de soorten verpakkingen